Πώληση Εμπορική δραστηριότητα, Sahy, Nitra, Σλοβακία, Ludovita Stura 14

Πώληση - Cod. 39692

  • Τύπος: Εμπορική δραστηριότητα
  • Περιοχή: 1669 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Κτίριο προς πώληση στην Ιπολίζαγκ

Προσφέρουμε προς πώληση ή ενοικίαση επιχειρηματικό αντικείμενο στο Ipolyság. Το αντικείμενο αποτελείται από δύο κτίρια από τούβλα σε ένα επίπεδο, ηλιόλουστο οικόπεδο 1669 τ.μ. Η κατοικημένη περιοχή είναι 1084 m2. Τα δύο κτίρια είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν ως ένα κατάστημα και το άλλο ως αποθήκη.
Ο χώρος στον οποίο βρίσκεται το ακίνητο διαθέτει επίσης μια περιφραγμένη είσοδο με κλειστό φράγμα και κενό, βοηθητικό πρόγραμμα και δικό του λέβητα με καύση φυσικού αερίου. Η θέση του αντικειμένου στην περιοχή είναι ιδανική, προσβάσιμη και από τις δύο πλευρές με άσφαλτο. Μετά από ένα ορισμένο βαθμό ανακατασκευής, σύμφωνα με τον μελλοντικό του σκοπό, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων αξιοποίησης: μπορεί να είναι κατάλληλο για την ίδρυση γραφείου, κτιρίου γραφείων, αποθήκης, καταστήματος, καταλυμάτων, διαμερισμάτων ή ακόμη και για την έναρξη παραγωγής μικρής κλίμακας. νηπιαγωγείο, νηπιαγωγείο, σχολείο, κέντρο υγείας, νοσοκομείο κλπ. διακόσμηση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB