Ενοικίαση Βίλα, Lukavica, Banská Bystrica, Σλοβακία, Lukavicka cesta 4

Ενοικίαση - Cod. 25301

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 2413 m²
  • Αριθμός δωματίων: 11
  • Όροφος: 2

Αποκλειστική βίλα προς ενοικίαση σε μια ήσυχη τοποθεσία με μεγάλη ιδιωτική περιουσία. Το σπίτι βρίσκεται σε Λουκάβιτσα - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο για να Zvolen ή Μπάνσκα Μπίστριτσα. Κοντά είναι η πόλη Sliac με πλήρεις υπηρεσίες (υγειονομική περίθαλψη, φαρμακείο, τα τρόφιμα, το σχολείο, η εκκλησία, το τρένο / λεωφορείο, αεροδρόμιο, καταστήματα, καφέ, εστιατόρια, γκολφ, ιππασία, σπα).

Λουκάβιτσα είναι μικρό, ευχάριστο και ήσυχο χωριό, το σπίτι είναι στο τέλος του χωριού, έτσι δεν υπάρχει πραγματικά μεγάλη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η floorage είναι περίπου 960m2. Το σπίτι είναι κατάλληλο για όσο 12 και περισσότερα άτομα.

Ισόγειο - αίθουσα, τουαλέτα, ντουλάπα, χώρο εργασίας με τζάκι, κουζίνα με spense. Κουζίνα διαθέτει υψηλής ποιότητας Corian μπουφέ. Υπάρχει, επίσης, υπνοδωμάτιο με μπάνιο με WC, χειμερινό κήπο (οδηγεί σε διπλό γκαράζ), μεγάλο σαλόνι και βεράντα.

Στον 1ο όροφο υπάρχουν 4 δωμάτια, το καθένα μπαλκόνι πνεύμα και ένα μεγάλο δωμάτιο με κουζίνα και μπαλκόνι. Επίσης, 2 μπάνια με τουαλέτες είναι στον 1ο όροφο.

Στο υπόγειο υπάρχει πλυντήριο, τεχνική δωμάτιο, δωμάτιο αποθηκεύσεως, πισίνα με ντους, σάουνα με ντους, τουαλέτα και επόμενα 2 δωμάτια. Κάποιος πρέπει επίσης μηχάνημα.

Το σπίτι διαθέτει γκαράζ για 2 αυτοκίνητα με είσοδο από τον κήπο, αλλά και από το σπίτι. Το εσωτερικό είναι πολύ ωραίο και ζεστό χάρη στην αγνά υλικά. Το σπίτι διαθέτει ξύλινα παράθυρα ευρώ, το πάτωμα είναι από ξύλο, laminate ή πεζοδρόμιο. Η σκάλα έχει ξύλινη επιβίβασης.

Η θέρμανση παρέχεται με την αντλία θερμότητας και ηλεκτρικής ενέργειας. Κάποια από τα δωμάτια διαθέτουν θέρμανση δαπέδου. θέρμανση νερού παρέχεται ηλιακή θέρμανση και αντλία θερμότητας.

Γύρω από το σπίτι υπάρχει πραγματικά ωραίο κήπο και γήπεδο τένις / μπάσκετ με ψεύτικο χλοοτάπητα, επίσης το δικό του πηγάδι. Το σπίτι διαθέτει δική του δεξαμενή λυμάτων.

Το σπίτι είναι κατάλληλο για οικογένεια που ζει, να χαλαρώσετε ή ως τον τόπο της εταιρείας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB