Πώληση Αγροικία, Krupina, Krupina, Σλοβακία, Krupina

Πώληση - Cod. 30288

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 2710 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Ρομαντικό σπίτι στην αγκαλιά της φύσης

Αυτό το όμορφο ρομαντικό διπλό σπίτι είναι κατάλληλο για όλο το χρόνο ζωής ή ως ένα σπίτι εποχιακή χώρας. Είναι που βρίσκεται 7 χιλιόμετρα από την περιοχή της πόλης της Krupina (8000 κάτοικοι). Περιτριγυρισμένο από 2 πλευρές από δάσος με υπέροχη θέα, αυτό σίγουρα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκουραστούν, πεζοπορία, ποδήλατο, πάρτε τα μανιτάρια ή απλά να είναι. Μπορείτε να δείτε συχνά ελάφια από τον κήπο.

Όντας 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη Krupina και 5 λεπτά με το Bebrava δεξαμενή νερού, όπου μπορείτε να κολυμπήσετε ή να πάτε για ψάρεμα, αυτή η τοποθεσία είναι ιδανική για τους ανθρώπους που θέλουν το δικό τους χώρο, τα μέρη της φύσης γύρω, αλλά και την εγγύτητα προς τις υπηρεσίες της πόλης και τα καταστήματα.

Ευρύτερη περιοχή προσφέρει επισκέπτονται ένα παλιό εξόρυξης πόλη Banská Štiavnica, πολλά παλιά κάστρα και ερείπια του κάστρου γύρω (έως και 30 λεπτά με το αυτοκίνητο), λίμνες, φυσικές λίμνες, θέα στο βουνό, ελάφια-δάση, αναρριχητικές διαδρομές και άλλα αξιοθέατα.

Το περιφραγμένο οικόπεδο μετρά 2710 τ.μ. Υπάρχουν δύο σπίτια που βρίσκονται εκεί. Πολύ ωραίο tufaceous κελάρι κοντά ένα από τα σπίτια μπορεί να διευρυνθεί, όπως απαιτείται. Πέτρινο φούρνο σε μια ταράτσα του μικρότερου από τα σπίτια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρτοποιΐα ή πίτσα-ψήσιμο. Υπάρχει η δυνατότητα να ολοκληρώσετε τη σοφίτα για επιπλέον χώρο. Υπάρχει ένα παλιό έσκαψαν καλά επί του ακινήτου. Σπίτι θερμαίνεται από καυσόξυλων.

Ο τόπος χρειάζεται κάποια ανασυγκρότηση. Νέα σόμπα χρειάζεται ot να εγκατασταθεί, θα πρέπει επίσης να σκάψει βαθύτερα 3m, εγκατεστημένη αντλία νερού και σωλήνες νερού έφερε στο σπίτι (μόλις λίγα μέτρα). Δεν υπάρχει αποχετευτικό σύστημα, αλλά μια θρυμματισμού διαρροή, ωστόσο μια σηπτική δεξαμενή μπορεί να χτίσει ή να αγοραστεί και να εγκατασταθεί εύκολα. Όλοι οι σωλήνες για το νερό και την αποχέτευση είναι ήδη ενσωματωμένη στο σπίτι. Πρέπει απλώς να συνδεθεί με / από το εξωτερικό. Ο δρόμος προς το σπίτι είναι ασφαλτοστρωμένος, μόνο τα τελευταία μέτρα είναι μεταλλικοποιημένων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το σπίτι, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Όλες οι κτηματομεσιτικές υπηρεσίες που καλύπτονται. Χωρίς επιπλέον πληρωμές. Επαφές με τοπικές επιχειρήσεις, δήμο και τεχνίτες που παρέχονται. Πρέπει επίσης να παρέχουν συνδέσεις με τον τοπικό πληθυσμό, τις κοινότητες και τις πληροφορίες.

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από :).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB