Πώληση Σοφίτα, Vazec, Liptovsky Mikulas, Σλοβακία, 871

Πώληση - Cod. 27628

  • Τύπος: Σοφίτα
  • Περιοχή: 480 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 2

Μοντέρνο νεόδμητο μπανγκαλόου με μια κατοικημένη σοφίτα σε μια ήσυχη περιοχή του χωριού Važec κάτω από τα όρη Τάτρα της Σλοβακίας είναι κατάλληλο για απαιτητικούς πελάτες ή μεγάλη οικογένεια. Χάρη στο σαλόνι 480 τ.μ., 8 κατοικίες δωμάτια και πολυτελή τοποθεσία κοντά όρη Τάτρα, Είναι που είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί το ακίνητο ως σύνταξη για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Μπανγκαλόου βρίσκεται σε επίπεδες περιφραγμένο οικόπεδο με έκταση 2.500 στρεμμάτων.
Στον πρώτο όροφο του νέου μπανγκαλόου που χτίστηκε το 2012, είναι η κύρια ημέρα μέρος με ένα μεγάλο σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα με αποθήκη τροφίμων, 4 σαλόνια, μπάνιο με μπανιέρα και ντους, τουαλέτα, βοηθητικό δωμάτιο και γκαράζ για δύο αυτοκίνητα. Στο σαλόνι με έκταση 43,8 στρεμμάτων και ψηλή οροφή τοποθετείται ζεστό τζάκι συνδέεται με το ενδοδαπέδιας θέρμανσης σε αυτό το δωμάτιο. Σαλόνι συνδέεται με τον κήπο και τη βεράντα κοντά σε μια μεγάλη κουζίνα, με όμορφη θέα στη Τάτρα.
Υπάρχουν και άλλες κατοικημένες δωμάτια διαθέσιμα από το θεωρείο πάνω από το καθιστικό, στη σοφίτα του σπιτιού. Κύριο υπνοδωμάτιο με έκταση 51,3 στρεμμάτων συνδέεται με μια ξεχωριστή μεγάλη ντουλάπα. Από την άλλη πλευρά είναι ένα άλλο σαλόνι με έκταση 30,8 στρεμμάτων και ένα γραφείο με μια έκταση 19 στρεμμάτων.
Ολόκληρο το κτίριο είναι χτισμένο από την ποιότητα Ytong τοιχοποιία, έτοιμη με ξύλινα παράθυρα. Το κτίριο θερμαίνεται με κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου. Η μέρα μέρος στον πρώτο όροφο είναι εξοπλισμένο με κεραμικά πλακάκια και τα οικιστικά δωμάτια είναι εξοπλισμένα με laminate δάπεδα. Ο δεύτερος όροφος είναι εξοπλισμένο με ξύλινα πατώματα.
Διαθεσιμότητα του κτιρίου είναι περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από όρη Τάτρα, ή περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το χιονοδρομικό κέντρο Jasna ή υδάτινο πάρκο Tatralandia.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB