Πώληση Μονοκατοικία, Levoča, High Tatras, Σλοβακία, Kosicka 11, Levoča

Πώληση - Cod. 29547

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 400 m²
  • Αριθμός δωματίων: 21
  • Όροφος: 2

Ένα μεγάλο, δύο αρχοντικό ορόφων τούβλο προς πώληση σε οικόπεδο μεγέθους 892 m2 στην περιοχή της οροσειράς High Tatra, ακριβώς στην καρδιά της Levoča. Το ξενοδοχείο διαθέτει υπόγειο και σοφίτα και μπορεί να προσεγγιστεί από δύο παράλληλους δρόμους. Το σπίτι είναι σε καλή κατάσταση, κατάλληλο για να χρησιμοποιηθεί ως κατοικία ή εμπορικής ιδιοκτησίας (χώροι γραφείων, καταστημάτων τοποθεσία της επιχείρησης ή της αποθήκευσης εμπορευμάτων). Το κομψό αρχοντικό αντιμετωπίζει έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Levoča. Το σπίτι έχει δύο πτέρυγες προς το πίσω μέρος του δρόμου και υπάρχει ένα αυτόνομο σπίτι 3 υπνοδωματίων στο πίσω μέρος του οικοπέδου είναι εξοπλισμένα με ξύλινα πατώματα. Η κύρια κατοικία έχει 3m ψηλά ταβάνια, επτά ευρύχωρα δωμάτια στο ισόγειο και 11 δωμάτια στον πρώτο όροφο, καθώς και εγκαταστάσεις υγιεινής. Τα δάπεδα είναι μείγμα από ξύλο, πλακάκια και λινέλαιο. Η πρόσοψη του σπιτιού έχει προσφάτως βαμμένο και τα παράθυρα που βλέπουν στην αυλή έχουν αντικατασταθεί.
Υπάρχει πολύ καλή υποδομή - ηλεκτρική ενέργεια, ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης, ύδρευσης, φωτισμού περιοχή, ασφαλτοστρωμένους δρόμους, λυμάτων και άλλων. Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο μακριά από τις πλευρές από ένα τοίχο από τούβλα. Το κτίριο και περιβάλλεται περιοχή είναι ένα διατηρητέο ​​ιστορικό μνημείο.
Τιμή: 399.000 ευρώ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB