Πώληση Βίλα, Medzilaborce, Prešov, Σλοβακία, Olka

Πώληση - Cod. 28876

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 432 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 2

1. Γεωγραφική δεδομένων

Κράτος: Δημοκρατία της Σλοβακίας
Περιοχή: Prešov
Περιφέρεια: Medzilaborce
Χωριό: Olka
Κτηματολογικών περιοχή: Κάτω Olka

Χάρτης του εδάφους επί του οποίου ο στόχος ακίνητο βρίσκεται στο παράρτημα της προσφοράς, το οποίο επίσης περιέχει, εκτός από τα άλλα στοιχεία που σχετίζονται με βάρη ή περιορισμούς των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας σε ακίνητη περιουσία.

2. Μία λεπτομερής περιγραφή του ακινήτου
Το ακίνητο αποτελείται από ένα διώροφο κτίριο με υπόγειο, που χτίστηκε στη δεκαετία του '30 του περασμένου αιώνα και λειτούργησε ως δημοτικό σχολείο. Ο νέος ιδιοκτήτης μετά την αγορά του θέματος ακίνητο πωλείται αναμόρφωση, μετά την οποία τα ερείπια του αρχικού κτιρίου μόνο το σκυρόδεμα σκελετό και το υπόλοιπο έχει ανακαινιστεί. Ανασυγκρότηση των αντικειμένων που εμπλέκονται στην επαγγελματική κατασκευαστική εταιρεία. Αντηλλάγησαν όλη τη διαδρομή προς τα θεμέλια όλα τα πατώματα άλλαξε την εσωτερική διαρρύθμιση των χώρων, εγκατάσταση νέων κεραμικών πλακιδίων, η κατασκευή των νέων εγκαταστάσεων υγιεινής και τα μπάνια, ολοκαίνουργια εσωτερική επένδυση των τοίχων, οροφές γυψοσανίδα. Εντελώς νέες δικτύου έχουν υλοποιηθεί, ύδρευσης, αποχέτευσης. Θέρμανση στο κτίριο της τοπικής τρόπο και αποφάσισε εκτός από συλλέκτες που χτίστηκε υπάρχουν δύο τζάκια - εστίες δωμάτιο με μεγάλο θάλαμο καύσης ανοικτό. Νέα στέγη, ποιοτική αποκατάσταση σε όλη την και καλά το νερό χτίστηκαν.

-

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB